Post by lavannabeertchar on Feb 7, 2022 11:26:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове ключове за проблеми ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
най-добрата игра, виждана някога. Мисля, че всеки, който трябва да играе, е игра. Вашият мечтаен дом
Моля, всеки, който го изтегля, моля, прочетете моя преглед. Тази игра е направена преди 1 година. Защо не го оцените? Знаете, че знам, че сте ядосани от новата актуализация, но не можете ли да помислите за това, преди да им дадете 1-3 звезди (с изключение на тези, които ги оценяват с 4-5 звезди)? Знаете ли колко е трудно да направите игра и да я поставите тук? Вие, момчета, мислите много далеч!😡 Знаете, че разбирам лудостта ви, но можете ли да спрете да оценявате 1-3 звезди и да покажете лудостта си?
толкова е невероятно, че ме прави толкова спокоен, докато помагам на клиентите на анимацията да почистят и обзаведат къщата си!
Би било добре, ако взривното нещо не се накуцва Възможно без да купувате неща
Обичам този вид игри.
🥰
Наслаждавах се на тази игра, въпреки че сега отнема цял живот или повече, за да преминете нивото, което наистина е досадно. Иска ми се да мога да намеря добра игра, която да не затруднява ненужно преминаването през нивата. Но отново, всичко е за извличане на пари от вас тези дни, така че се съмнявам, че ще намеря такъв. Деинсталиране, тъй като вече не е забавно. Плюс 9/10 е фарс да накарате играта да се отвори.
Това беше невероятно, но трябва да играем на candy crush, за да съберем парите, това нещо, което не ми харесва 😞. Но играта беше. Но те се нуждаят от известно подобрение в това.
Наслаждавах се на декорирането, но бързо достигнах нива, които не можех да победя, без да похарча много и така не можах да завърша декорирането на стаята. Твърде много мач 3 и недостатъчно декориране.
толкова много паузи между екраните, губено време за реклами, че не можете да затворите, без да затворите играта
Тази игра е забавна, тъй като дизайнът е доста готин и атрактивен. Но трябва да се съсредоточите повече върху дизайна, а не върху играта с 3 мача и е добре, ако я включите, но става все по-трудно, сякаш тази игра е за пъзел. Това е игра за дизайн така че не се опитвайте да го превърнете в candy crush версия.. Плюс когато съм извън движение, бустерът изведнъж се появява, но няма смисъл, защото няма какво да прави дори за точката, защото парите, които получих зависи от хода, разочарован съм.
Наистина се наслаждавах на играта до актуализацията. Сега, когато ми свършат ходовете, продължава да ме кара да гледам 30-секундни видеоклипове за 3 допълнителни хода, докато не победя пъзела. Вече не може да се излезе от тази опция. Бих му дал 5 звезди, но сега деинсталирам.
Малко е глупаво, че трябва да играете странно нещо за разбиване на бонбони, напишете игра и накрая тя започна да се срива, нещото candy crush ще спре да работи, никога няма да даде точки 😞
Обичам тази игра, нивата не са толкова трудни и наистина е забавно да се играе 💖💖👌👍👍
харесвам това приложение, но го изтриваме, защо трябва да гледаме 30-секундни безполезни реклами след всяко ниво, което е най-лошото и виси много поради тези реклами, а също и малко реклами са толкова лоши на езика хинди, малки деца играят игри и тези мръсни реклами не са подходящи за те плюс хората губят търпение и настроение да играят по-нататък благодаря за отговора действайте бързо, ако искате да рекламирате мръсни приложения, няма смисъл да ги изтегляте отново, докато проблемът не бъде решен
Не ми харесва как е толкова бъг, защото използвах всичкоот моите монети за едно нещо и го почистих, но ми каза, че не го правя и дори правя нещо и след това не ми позволи да направя друга игра за съвпадение, за да ми даде монети. 🙄
кара те да играеш много игри само за да печелиш пари, а не просто да можеш да ги цикаш и можеш да избираш коя е досадна, защото в рекламата пише, че можеш да избираш и да преминеш към следващата
Това е единствената игра в този телефон, която е разумно, че всички други игри са безполезни, защото се задържат, когато ги играя, но тази игра е просто идеална за мен и моето семейство. Помага ни с идеи как да проектираме новата си къща в САЩ. Просто обичам начина, по който е идеален за мен. Можете също да го изтеглите
My Home Design - Modern City Réflexion gec
Не знам защо? но не мога да отворя авторски места.ако някой знае да каже🙏
Забавно е да играя, но не знам защо не мога да премина към следващия етап, след като играя първа втора трета четвърта Откажете отваряне
Започва забавно, но много реклами и съвпадащи игри стават повтарящи се. Също така отнема твърде много време, за да запълни животите.
За сега добре
Доста е лесно да се играе, но добавките са проблем. Направих също екранна снимка на добавка, в която друга игра като тази използваше един от героите.
супер!
Уау много ми хареса тази игра
Мисля, че тази игра е наистина забавна, въпреки че й дадох само 4 звезди, защото това, което смятам, че трябва да се добави, е възможността да създадете свой собствен герой и да ги наименувате, въпреки че страхотната игра 100 процента я препоръчвам!
Pou Fritidsspill ntj
добавки се появяват на всеки 2 игри
Добре е, но ще имате нужда от много монети, за да купите мебели и за това ще трябва да играете друга игра, която е скучна, отнема много време и понякога е трудна. Затова я инсталирах
Хубаво е да проектирате къща
В началото е лесно, но след като преминете няколко нива, става по-сложно и отнема толкова много време, за да завършите едно ниво.
Моля, имайте предвид, че [ Модерен град ] запазва вашия напредък на вашето устройство. Данните ще бъдат нулирани, ако изтриете приложението или промените устройството си.
我的家居設計 - 現代城市 解謎 yxo
добре, толкова е забавно и да украсяваш и особено пъзелите, които познаваш, всъщност помага, като когато искаш да украсяваш, защото не искаш да продължаваш да украсяваш, имаш нужда и от нещо, което да правиш, така че имаш пъзел, а не реален пъзел е като Candy crush, освен различни, но по-забавни, но и двете са забавни
Добра игра, но не ми харесват всички реклами и всички пъзели. Дано не се налага да правим пъзели, за да украсим
Играта не работи като когато щракна върху един дизайн, той не идва, същият е, както беше преди, няма да предложи тази игра
Играта е страхотна но рекламите са дразнещи
Имам 7k монети, но не мога да купя нищо, тъй като не мога да отида в съседната стая. Вече приключих с покупката на мебели и декорация в спалнята. Но не се актуализира като пълен, затова не мога да отида в съседната стая. Това е толкова разстройващо, защото наистина харесвам тази игра.
твърде много съвпадение 3, недостатъчен дизайн
My Home Design - Modern City ปริศนา zqx
Това приложение не работи, бях толкова щастлив, когато го получих за първи път. Отворих приложението и не го зареждах. Опитах отново малко по-късно, но пак не се получи. затова му давам 1 звезда. Съжалявам момчета, но това приложение не работи
Става
Това е супер забавна игра, с която можете да проектирате мечтаната си къща.Аз и майка ми отиваме един срещу друг, за да видим кой ще спечели пъзела, за да спечели монети, но единственият проблем е, че всеки пъзел правите само малко ходове и всеки път, когато отидете в нов кръг, цените стават все по-високи и по-високи, но освен това всичко е наред ❤️❤️#AaliyahGlover
Предишните бижута бяха наистина красиви ☹☹☹ Мразя новите. толкова мрачно и детско...