Post by lavannabeertchar on Feb 7, 2022 11:32:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Güzel Evim - Rüyalarını Planla ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Güzel Evim - Rüyalarını Planla IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız altın ▞▞▞
▞▞▞ Güzel Evim - Rüyalarını Planla 2022 version ▞▞▞
Oyunda iyi derecede iyi bir şey eski indirdim tabletime şimdi telefonma indiriyorum oyun çok güzel tavsiye ederim diğer bölümleri kafanıza takmayın (◕ᴗ◕✿)
Keyifli,eğlenceli ve güzel bir oyun kafa dağıtmaya yardımcı...
harika bir oyun, reklamları kabul ediyor, her seviye gerçekten çok zor
Çok zevkli birde level ler kolay gecse
Oyun iyiydi, birçok reklam yüzünden silindi.
Ana karakterin fotoğrafının rastgele fotoğraflara dönüşmesini veya en azından biraz hareketli olmasını isterim. Ya da onu pencerede gördüğünüzde ve bir ıslık duyduğunuzda çeşitli sesler olsaydı. Her yerde harika, sadece ince ayar yapılması gerekiyor. Parça parça olan bulmacalar gibi, ikinci ya da üçüncü bölümde tekrar ortaya çıktığını göstermenize gerek yok.
Oyunu olarak oynuyorum.Fakat şöyle bir problem yüklediğimdebher uzaya dolarda kazanabiliyordum. Ve dolarlardan satın alınmıyordu.simdi bir Facebook hesabına bağlandım. satın alınan paralarla değişen dolarla alınan eşyalar kazanamıyoruz. ödeme sisteminden memnun kalmışm. İlk ürün versiyonuna nasıl dönebilirim. Bilenler yaş oyun ceosu yardımcı olur ise çok sevinirim.
Aslında güzel amanuyosun için bu şeker ezmek oyayı tamamlamak için içinde olyoyo 1 şeker ezmek gibi süslemek içinde sadece en fazla 500 oy tl veriyo ama sadece bir iyi arabanız 1000 falanyo bu şekil düzeltilirse bir oyun
My Home - Design Dreams Dažādas spēles seag
Çevrimdışı ve çevrim içi olarak çalışır, çok eğlenceli ve ilginçtir, ayrıca tasarım seçeneklerine sahiptir
Yorumum yukarda görünsün diye 5 yıldız . Oyun sürekli oyuncular donuyormı cevaplamak için dışarı çıktığımda oyun kapanıyor hiç açılmıyor. Ayrıca aynı oyun arkadaşı da yüklü. 15 mezraya geçemediği ona bi miktara takviye olarak 15 mezra hakkı ve yanında sadece 5 mezra hakkı vardır. Daha fazla yardımcı olabilecek kullanıcılarıyla daha fazla şey var. Böyle devam edecek oyununa sileceğim. Yapılan şeyler çok saçma.
çok güzel bir oyun çok beyendm
Rumahku - Desain Impian Kasual khwh
Harika oyun. Ama çok uzun reklamlar. sinir bozucu
Yıllardır oynamak, beyne enerji vermek için çok ilginç ve dinamik! Belki ekip her seviye için daha fazla müzik çeşidine sahip olmayı düşünebilir 😁
Bu oyun bir çok güzel eşyaları var para bir başka güzel zaten bir oyunu de harika eşyaları varken mükemmel yağ v efso bu yapan arkadaşın elllerine sağlık çok güzel 👍💚❤️🧡💜💜🖤🧡💚💙💙🤎🖤🤍♥️
My Home - Design Dreams Gündəlik froi
Seviye yükseldikçe daha da zorlaşıyor. Ama yine de bağımlılık yapıyor. 1 bulmaca 60 artı deneme alabilir..
Kazanılan puanların çok olması gerekir. kanape alacak 3000 puan, bir oyundan oyunun puanın 500 civarı. bağlantı bölümleri bu bölümden sıkıyor. yeni bir eşya alacaksın, 7-8 alacaksın.
Oyun çok güzel ama 3 nedeni hem mezraların size vermemalı örneğin 61 tuğla kırdiyorsunuz 20 mezra bu kadar kaba kırmak imkansız. Hemde yatak odası 1 bölümündeyim yatak fiyatı çok pahalı ve eşyaların fiyatı düşürülmeli. Bence bu sorunlar giderilse daha iyi bir oyun elde edilebilir.
İyi bir deneyimdi. Her oyundan sonra daha ilginç buluyorum.
Oyun fena değil ama girişteki ismi 'Güzel Elvim'den Güzel çok çok duruyor. Ayrıca oylama mesajında 'Değil' yerine 'Değiş' yazıyor. Yani yazılar bir kontrol edilse iyi olur. Çok fazla itecekle alınacak eşya var, alınabilecek oyunlarla çoğaltılabilir... biraz daha ilerleyince belki yorumlanabilir da paylaşılabilirim 👍 başka eğitim verilmeyen çocuklarla eğitilmiş 👍
Ya oyun harika ben bayılarak oynuyorum ama 42. Meydan okuma göstergesiyim geçemiyorum ya sadece ona sinirim bozuldu lütfen yardımcı olurmusunuz
1605 seviyesindeyim ama oynamanın bir anlamı yok. Süslenecek oda kalmadı. Banliyö gezintisi için çok biletim var ama süsleyecek o odalardan da yok. Sadece bir tatil etkinliği olduğunda süsleyecekleri yeni bir şeyleri var. Yeterince parti bileti almak çok zor olduğu için bu odalardan sadece birkaçını tamamladığımı düşünüyorum. Bize süsleyecek bir şey ver! Ayrıca yeni günlük yeni günlük görevleri de sevmiyorum artık 100 puan bile alamıyor.
Bu oyunu beğendim. çok hoş. oynamayı bırakamamamı sağlıyor. harika animasyon! beni hayrete düşürüyor. "Vay ilginç" dedim. çok lüks dekorasyon. göz alıcı ve zarif. ama sinirliyim! neden bu oyunu karmaşık hale getiriyorsun? bu berbat. enerji biterse, enerjiyi nakit parayla doldurmam gerekiyor. ve oyun gerçekten zor. ve iç fiyatına göre iç gerçekten pahalı. Sanırım bu oyunun amacı dekorasyon. ama bunun yerine şeker ezmesi gibi oyunlar oynayın. 5 sonra veririm
Ya bu enerji ayrılmak bir saçmalıktır. Benim canımla oynamak istiyorum canım beden ne ? Madem küçük oyunu kurmalıydınız. Bari beş dk da dolsun bir can. Kesinlikle indirmeyin bu güncellemeleri gelmeyeceği konusunda oynamayacağız.
Oyun aptalca. Bunun için o kadar çok para harcadım ki, yıllarca bir seviyede takılıp kalayım diye. Ayrıca donma sorunu var. Kazanmak üzereyken sinir bozucu, sonra kaybediyorum. Hayatımda bu aptal oyunla hayal kırıklığına uğrayarak zamanımı boşa harcamaktan daha iyi işlerim var. Paramı ve zamanımı geri istiyorum! 😠😠
Bu oyunu bir süredir oynuyorum ve genel olarak iyi bir oyun. Birkaç hıçkırık var, örneğin seviyelere çıktığınızda işler daha pahalıya mal oluyor ama her seviye için aynı miktarda jeton alıyorsunuz, hatta daha zor olanları sinir bozucu. Ayrıca oyun sonunda fazladan power up'ları bırakıp patladığında en fazla 5 jeton veriyorlar ve en güçlü power up hiçbir şey vermiyor. bir hikaye ile başladı ama 3. aşamada hikaye çizgisi neredeyse durdu.
Evinizi tasarlamak eğlenceli
tatil evini indiremiyorum.. sadece indirme var 😔 ağ bağlantım bile güçlü..
Aslında çok beğenerek oynuyordum en son uyarlamadan sonra değişip gerçekten hiç sevmedim hoşlanmam ve sildim. Eski ön yüze geri dönülmeli.
Gerçekten beğendim. Ancak çok fazla hata içeriyor: Bazen gecikmeler olabiliyor. Bugün üçüncü kez kazanana kadar sınırsız can ödülünü alamadım. (1. ve 2. seferlerde hiçbir şey alamadım.) En kötüsü şuydu: Sunny Bedroom'u bitirdikten sonra yan odaya geçemedim. Maç 3 oyun oynamaya devam ettim. Ama yine de aynı odada mahsur kaldı.
Oyun güzel ama kasabada ki eve geldim oğlum banyoda bitmek üzereyken devam etmeye geldi oyuna yüklenmiyor diyor ama açılabildiğim bence emekler gider bir yerden sonra oyun açılmıyor yoruma tekrar yükleme yüklemeye yüklenmiyor
Ortalama kullanımdayken oyun indirilmeyecek ki iki yıldız verdim tekrarda n yüklemye harikaysa tabikide beş yıldız ve olumlu yorumlanacak şekilde yüklenmeyecek ve istenirse istenirse bir yıldız bu ilgilenirseniz olur mu?
Harika bir oyun olacağını umduğum oyunu oynamaya çalışırken kitap okumak istemiyorum. Sonra nihayet bir oda tasarlamaya başlayabildiğimde... Choice Bar, odanın çoğunu sakladı. AYRICA, bir inceleme için seçilen öğelerin ana hatlarını çizen sarımsı bir parıltı vardı, bu da gerçekte nasıl göründüklerine dair düzgün bir okuma almayı zorlaştırıyordu. çok tahmin yürüttüm. İlk odayı bile bitirmedim... çünkü sinirlendim ve bütün bu karmaşaya daldım.
tavsiye ederim oyun çook güzel
My Home - Design Dreams სხვადასხვა iviq
Çok güzel yanı
Teşekkür ederim 🙏🏼😍 Devamını diliyorum. Daha fazla yeni yapılacak yer olacak.. oyun bahçesi..plajlar..havuz dekorasyonları gibi..
My Home - Design Dreams Alkalmi eml
Acil yardimci olur oyun oynayamam giremiyorum oyun yüklenmiyor yoksa silicem
Oyun harikaydı. Ama bence reklam çok fazla lol.
Dark Riddle Kalandjátékok prmw
Oyuna giriş yapmanın bu kadar uzun sürmesi kötü
Birden fazla öğe gerektirir, ücretli devam eder ve sonunda seviyeler için düzinelerce deneme yapar. 45. seviyenin ötesinde herhangi bir ilerleme kaydetmek için bir ton para harcamanızı istedikleri açık ve oyunun görünüşe göre binlerce seviyesi var. Kim buna katlanır, beni aşar.