(Android/iOS) Dream Hospital - Health Care Manager Simulator منبع مولد تقلب
Feb 28, 2022 17:54:29 GMT
Post by cofkocycguaran on Feb 28, 2022 17:54:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Hospital - Health Care Manager Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Hospital - Health Care Manager Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ منبع مولد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Dream Hospital - Health Care Manager Simulator 2022 version ▞▞▞
آیا برای زمانی که از سطوح 50 عبور می کنید به روز رسانی وجود دارد؟ اگر نه، در اینجا ایده ای برای سطوح 50 وجود دارد. متخصص زنان و زایمان برای تولد نوزادان، سونوگرافی برای بررسی نوزاد. درست مانند 12 تخت برای بستری شدن، می توانید بخش دیگری را برای سوئیت های زایمان در پشت آنها داشته باشید. سپس، به بخشی برای NICU & Nursery نیاز دارید. برخی از پزشکان ابگین و همچنین متخصص اطفال باید استخدام شوند. همچنین آیا شما به متخصص انکولوژی هم نیاز ندارید؟ اکثر بیمارستان ها بیماران سرطانی را انجام می دهند. ممنون!
بازی خوبیه.. من بالای 1 ماه بازی میکردم که معتاد این بازی بودم خیلی خوبه ولی وقتی میخوایم سطح بالا بریم تجربه میخوایم. این خیلی کمتر می داد و آن هدف مثل لک بالا بود. همین و باقی ماندن خیلی خوب بود. 😎 و من فراموش کرده ام زمانی که در حال ساختن دارو هستیم، وقتی دارو را لمس می کنیم، یک چیز را بگویم، اشکالی ندارد، اما وقتی اشتباهاً جایی را که به عقب برمی گردد، لمس می کنیم، به همین دلیل است که لطفا دکمه برگشت را اضافه کنید.
Dream Hospital - Health Care Manager Simulator Simulācijas spēles hwcg
این چند روز گذشته بازی نمی تواند بارگذاری شود
بازی خوبی است اما در حال حاضر خراب می شود و این آزاردهنده است من فقط آن را به روز کردم و دوباره شروع به خراب شدن کرد، اگرچه کش را پاک کردم و دوباره آن را راه اندازی کردم
به نظر من بازی عالی است - بسیار اعتیاد آور است - تنها مشکل مدت زمانی است که برای تهیه وسایل از فروشگاه صرف می شود - باید مانند یک فروشگاه مناسب باشد که می توانید وارد آن شوید و خرید کنید، حداکثر 10 عدد برای هر کالا، اگر دارید. طلا یا الماس - این انتظار برای تولید مواد در یک فروشگاه بی معنی است - وقتی داروهای جدید درست می کنید قابل درک است اما نه برای اقلامی که باید از قفسه بخرید - زمان زیادی صرف انتظار - این چیزی است که مردم را وادار می کند به بازی ادامه نده
من تا به حال بازی را دوست دارم، اما در تلفن من بدون فای ... حتی با میله های کامل و خدمات عالی بارگیری نمی شود. من مطمئن نیستم که آیا این باید مانند آن باشد یا اگر یک محیط وجود داشته باشد، می توانم تغییر کنم تا اصلاح کنم ... اما این تنها بازی من این مشکل را داشته ام. همچنین ... من فکر می کنم این بازی واقعا می تواند تنها از نوع سیستم صنفی / اتحاد و چت بازی استفاده کند.
رتبه در لیگ فقط نباید شهرت را مقایسه کند. میزان درمان چالش برانگیزتر است و نشان میدهد که ما چقدر بیمارستان را با دقت بیشتری ترتیب و مدیریت میکنیم. گاهی اوقات به بیمارستانی مراجعه می کنم که رتبه بالاتری در لیگ دارد، زیرا شهرت بالاتری دارد و واقعاً عجیب است که ببینم آن بیمارستان ها چیدمان بدی دارند و حتی گاهی اوقات تقریباً صندلی ندارند، اما شهرت خوبی دارند.میزان درمان شاخص بهتری نسبت به شهرت است. هنگام مراجعه به بیمارستان دیگر، میزان درمان را نیز نشان دهید.
ممنون، حالا فهمیدم چه چیزی باعث شلوغی بیمارانم در یک اتاق شده است. نکات و ترفندهای جستجو را در google guys امتحان کنید.
سلام خوبید بازیش عالیه حتما نصبش کنید باتشکر
یک نگرانی دیگر من صندلی های انتظار زیادی در جلوی پذیرایی دارم، دلیل اینکه آنها به پذیرایی نزدیک هستند و نیازی به راه رفتن نیست، اما یک بیمار خانم سبزپوش باید دورترین صندلی را برود، چرا اینه؟؟؟ تعداد زیادی صندلی در جلو وجود دارد!! که بر روی بیماران سلامتی Ughh تاثیر می گذارد
بازی بسیار اعتیاد آور مدتی طول می کشد تا مزایای مناسب را مشاهده کنید، اما واقعاً رضایت بخش است. با این حال من دوست دارم برخی تغییرات را ببینم. به عنوان مثال، اگر در بازی هستید اما روی یک منطقه تمرکز می کنید، مناطق دیگر شروع به از هم پاشیدگی می کنند که گویی بدون نظارت شما نمی توانند به درستی عمل کنند. من همچنین گزینه ای را اضافه می کنم که در صورت امکان، تمام پرداخت ها را با یک کلیک جمع آوری کنید. جدا از آن بسیار لذت بخش است.
بازی اعتیاد آور و لذت بخش. هنگامی که بازی را به دست می آورید، از بین بردن زمان بسیار سرگرم کننده است. به دست آوردن پول نقد کافی برای ارتقای بازی کمی سخت است، با افزایش سطح، من پیشنهاد میکنم که آستانهای که هر اتاق بیمارستان میتواند نگه دارد و گزینهای برای فروش کالاهای ناخواسته در انبار برای نقدینگی افزایش یابد.
قیمت تجهیزات بسیار گران است و پول درآوردن آن بسیار سخت است. همچنین، بهتر است به جای پوشاندن نماد انتظار، تعامل در هر اتاق نشان داده شود. باید برای سطوح اولیه هیجان انگیز باشد اما خیر. پس من بازی رو پاک کردم
حشره. گزینه بیمار ویژه ظاهر می شود. آیا من تشخیص را انجام می دهم یا او را به خانه می فرستم. مسئله این است که هر دو گزینه خاکستری هستند. من نمی توانم از صفحه خارج شوم. تنها چیزی که کار می کند تایمر است که نشان می دهد هنوز باید 6 ساعت دیگر صبر کنم
بازی کردن، اعتیادآور، و یادآوری خاطرات قدیمی بیمارستان موضوعی آسان است. لطفاً منوی اضافی مانند گزینه "طرح بندی" را ایجاد کنید تا به جای ویرایش و جابجایی یک به یک، تمام اتاق های بیمارستان، وسایل و تجهیزات بیمارستانی را دوباره طراحی کنید. این بسیار مفید خواهد بود زیرا گاهی اوقات از چیدمان خسته می شویم و اگر لازم باشد آن را یکی یکی تغییر دهیم بسیار خسته می شود
Dream Hospital Simulation - Krankenhaus-Manager Simulation yent
بازی عالی و اعتیاد آور است! زمان انتظار به مراتب بهتر از بازی های دیگر است. اما آپدیت جدید (منطقه وارد) به نظرم بهتره تجهیزات وارد انبار ذخیره سازی جداگانه خودش باشه. به طوری که هر زمان که یک تجهیزات جدید وارد کردم، مجبور نباشم با الماس گران قیمت برای یک اسلات جدید در داخل انبار بخرم. ممنون 😊
این بازی پتانسیلی دارد، اما وقتی نوبت به ارائه پاداش بعد از تماشای تبلیغات میرسد، همچنان دچار مشکل میشود. آیا این یک تاکتیک است؟ هنوز مطمئن نیستم اما 47 بار شمردم که پاداش وعده داده شده را دریافت نکرده ام. من این بازی را بر اساس بازی ناعادلانه توصیه نمی کنم.
این بازی را دوست دارم اما باگ دارد. در اتاق اشعه ایکس پزشک به طور خودکار استراحت نمی کند، بلکه آنها فقط با 0% انرژی در اتاق می مانند و شما نمی توانید آنها را برای استراحت بفرستید. این بدان معنی است که همه بیماران در نهایت می میرند زیرا اتاق نمی تواند استفاده شود. تنها راه حل این مشکل اخراج دکتر و استخدام پزشک جدید است. من تعداد زیادی از بیماران و سکه ها را با این گسل از دست داده ام!!
گاهی اوقات وقتی از بازی خارج میشوم و بعداً روز دوباره وارد میشوم، برخی از اقدامات قبلی که انجام دادهام، ذخیره نمیشوند. سپس باید دوباره چیزهایی بخرم و یک ساعت دیگر منتظر بمانم تا ساخته شود.
بازی کردن خوبه فقط انتظار برای تولید دارو آزاردهنده است.
من این بازی را دوست دارم ... چند هفته است که دارم بازی می کنم.. مثل هر کلیک دیگری است و ارتقاء و استوک این یا آن برای ارتقاء. از طرف دیگر کار روزانه (بعد از نمره بالا) یک نقص دارد من نمی توانم منو را ببندم. و من نمی توانم ویدیوها را برای کسب چاپ آبی تماشا کنم به رنگ خاکستری است. ... به روز رسانی thanx برای رفع اشکالات من اکنون به شما 5 ستاره می دهم
مثل بازی. آموزشی و مورد نیاز استراتژی خوب برای ساخت بیمارستان شما. اما چیزهای کمی وجود دارد که ناراضی باشد. افراد شاغل به کمک زیادی نیاز داشتند که اگر به آنها کمک نکنید، تعداد زیادی از بیماران می میرد. وقتی سعی کردم بیمارستانم را بازسازی کنم، سخت است، زیرا ما به زمان نیاز داریم تا فکر کنیم مطب را کجا بگذاریم، از چه استراتژی استفاده کنم تا مسیر را برای بیمار ساده کنم. اما همه دارند می میرند در حالی که من سعی می کنم این کار را انجام دهم. و همچنین گاهی اوقات اشکالی وجود دارد که در آن بیمار در صف قرار می گیرد اما وارد نمی شود.
من این بازی را دوست دارم اما می خواهم از اول شروع کنم و دکمه ریست وجود ندارد ☹
بازی خوبی است، اما آنقدر پرگل است که خاموش می شود و باعث می شود روزی چندین بار وارد سیستم شوم و نتوانید ویدیوها را تماشا کنید.
این بازی فوق العاده است! بازی کردن آرامش بخش و واقعاً سرگرم کننده است 😁 مکانیک پاداش بسیار خوب است، باید بگویم؛ نه سخاوتمند و نه زیاد حریص. اگرچه، من با بیمارانی که صندلی های نزدیک درهای معاینه مورد نظرشان را اشغال نمی کنند، مشکل دارم. مسیریابی برخی از بیماران کمی سخت است، مانند زمانی که آنها می توانند به نزدیکترین کافه بروند، ترجیح می دهند دورترین کافه را انتخاب کنند 😶 در نهایت، سوخت گیری آمبولانس زمانی که بازی را ترک می کنید متوقف می شود و تنها زمانی که شما به طور فعال آن را بازی می کنید، از سر گرفته می شود.
بازی عالی! اگر بیمار بتواند وارد باغ شود، هیجانانگیزتر خواهد بود، و بازیکن همچنین میتواند وقتی به سطح خاصی رسید، باغ را تزئین کند.
یک آه بزرگ طولانی .... این بازی واقعاً خوب است، اما عمر برخی از بیماران بسیار کوتاه است، آنها تا زمانی که به ساختمان دیگر می رسند می میرند. ساختمان اول آنقدر کوچک است که همه چیز را نمی گنجد. ساخت اقلام مغازه خیلی طول می کشد. طرحهای مورد استفاده برای توسعه/بهروزرسانی بسیار سخت است، در معاملات 1 عدد در هر 5 ساعت طول میکشد. فقط برای گسترش نیاز به خرید سنگهای قیمتی دارید. و من از بازی ای متنفرم که شما را مجبور به پرداخت زودهنگام فقط برای پیشرفت می کند! برنامه نویسان بسیار بالقوه اما بیش از حد حریص! آره، واقعاً یک آه طولانی.
من قبلا الماس بسته متوسط را خریداری کردم.اما من آن بسته الماس را در بازی خود دریافت نکردم
اول از همه، من عاشق این بازی هستم! اکنون بازی موبایل مورد علاقه من است. من به آن 5 ستاره می دهم، اما اخیراً عملکرد اعلان ها خراب شده است.من آن را باز می کنم تا ببینم چه بیمارانی به درمان نیاز دارند و نمی توانم روی آنها کلیک کنم تا درمان های لازم را به آنها بدهم. اگر قرار بود این مشکل برطرف شود، به راحتی 5 ستاره بگیرید. با این حال از شما برای یک بازی عالی متشکرم!
سلام، این برای کاربران اپل است، چون به نظر می رسد چیزی درست نمی شود، برنامه از رتبه 4.6 به 1.7 ستاره طی 2 روز گذشته رسیده است. لطفاً موارد زیر را در اسرع وقت برطرف کنید: هنگام اجرای بازی در دستگاه اپل، محتوای بازی هرگز ذخیره نمیشود، بنابراین هنگام باز کردن مجدد برنامه، شما را از آموزش شروع میکند و تمام پیشرفت شما از بین میرود. من عاشق این بازی هستم، اما ترجیح میدهم روی آیپد خود بازی کنم تا دستگاه اندرویدم. لطفا ASAP را تعمیر کنید؟ در صورت رفع مشکل، 5 ستاره را هم در گوگل پلی و هم در اپ استور می گذارم.
یک بازی مدیریت سرگرم کننده اما گاهی اوقات می تواند بسیار باگ باشد. من پیشرفتم را 5 تا 15 دقیقه بازنشانی کردهام، آیتمهای ساختهشده فقط پس از جمعآوری ناپدید میشوند، خراب میشوند، نمیتوانم به خطاهای اینترنت متصل شوم، و چند مورد دیگر. در بازی جایی برای ارسال باگ نیز وجود ندارد.
چرا سرور در حال تعمیر است؟؟؟ من نمی توانم وارد شوم و بیمارستان خود را بازی کنم ....
سلام این بازی واقعاً خوب است اما نمی دانم چه اتفاقی برای آن افتاده است من نمی توانم در رویداد شرکت کنم همیشه می گوید رویداد شروع شده است و ثبت نام بسته شده است و تا 5 ساعت / 10 ساعت و غیره تمام می شود من منتظر بودم اما همیشه همان رویداد دیگری دوباره شروع شد اما من موفق به ثبت نام نشد، هیچ گزینه ای وجود نداشت، دوباره می گوید ثبت نام دوباره بسته شده است و دوباره همان مشکل من تمام هفته ها را هر روز یکسان بررسی می کردم، فکر می کنم مشکلی است که در سطح 21 هستم، اگر مشکلم حل شد، 5 ستاره می دهم، با تشکر!
به عنوان یک کودک از بازی کردن این بازی بسیار لذت می برم، این بازی تمام ویژگی هایی را دارد که یک بیمارستان برای داشتن jxt نیاز دارد که هنگام بارگذاری آن مدت زمان زیادی طول می کشد.
من مدتی است که این بازی را انجام می دهم و در کل از آن لذت برده ام، اما چند مزاحمت کوچک وجود دارد. اولا دست سازها آنها خنگ هستند به عنوان! آنها باید عوض شوند تا به جای خالی کردن سطل ها، که خیلی سریع پر می شوند، تمیز کردن طبقات را در اولویت قرار دهند! همچنین به نظر میرسد که کافهها برای نگهداری از آنها پول بیشتری نسبت به آنچه که واقعاً میسازند هزینه دارند! مگر اینکه هر روز چند ساعت خوبی را صرف آن کنید تا روی نماد پول بالای آن کلیک کنید، در واقع هیچ سودی نخواهند داشت.
بازی سرگرم کننده است اما وقتی همه چیز را ساخته و ارتقا دادید، بالا رفتن در لیگ ها بسیار سخت است... از آنجایی که واقعاً نمی توانید سطح بالاتری داشته باشید، یا تنزل رتبه می کنید یا فقط در لیگ ها گیر می کنید... باید این کار وجود داشته باشد. چالش های بیشتری برای ادامه ارتقاء سطح و ارتقاء به لیگ های بیشتر
بازی خوبی است و من آن را بالاتر می دهم، اما من از اینکه مجبورم دوباره بارگذاری کنم به دلیل اشکالات واضح در سیستم خسته شده ام، یعنی دکتر منتظر است اما یک صف از بیماران دارد که وارد نمی شوند. آنها فقط یکسان می شوند. بیمار تر من می خواهم به بازی ادامه دهم زیرا لذت بخش است و اهداف قابل دستیابی دارد، اما لطفا گرملین ها را مرتب کنید.
Pet Run - Puppy Dog Game Azione beg
من لذت بردن از بازی این بازی. اگر چه، اگر بیش از یک چیز را می توان در یک زمان ساخته شد، خوب خواهد بود. بسیار آزار دهنده نیاز به صبر کردن برای چیزی برای رسیدن به پایان دادن به یک دیگر.همچنین، گسترش آنقدر سخت است که برای به دست آوردن مقدار مناسب پول و جمع آوری مقدار مناسب نقشه ها، زمان زیادی طول می کشد. من در اتمسفر گیر افتاده ام زیرا باید یک اتاق اشعه ایکس بسازم، اما فضایی برای ساختن آن وجود ندارد. ارزان ترین توسعه 10000 نقدی و 12 طرح اولیه است. میخواهم سنم را بالا ببرد، زیرا تا کنون فقط 3 طرح اولیه در سطح 11 دارم
از زمانی که اوایل امروز آن را دانلود کردم، درگیر شدم. این سرگرم کننده است و شما در واقع می توانید کارها را انجام دهید. من می توانم ببینم که چگونه ممکن است نیاز به خرید داشته باشید اما نه خیلی زیاد و من هنوز این کار را انجام نداده ام. تا الان دارم ازش لذت میبرم...
من واقعا این بازی را دوست دارم اما برخی از الزامات باور نکردنی است. به عنوان مثال، من باید فضا را گسترش دهم اما به 22 طرح اولیه نیاز دارم. به دست آوردن طرح اولیه در بازی بسیار سخت است و هزینه زیادی برای پول و الماس دارد. هرچه سطح بالاتری داشته باشید، ساختمان های بیشتری باید بسازید اما فضا بسیار محدود است. لطفاً هنگام گسترش فضاها استاندارد خود را پایین بیاورید. متشکرم.
به دست آوردن نقشه ها بسیار سخت است. نباید از آنها خواسته شود که برای بسیاری از چیزها تعداد زیادی داشته باشند، در حالی که اگر آنها را نخرید به دست آوردن آنها تقریباً غیرممکن است. در مورد الماس هم همینطور.
تایمرهای همه چیز بسیار طولانی است، یا کمتر از 30 ثانیه بازی میکنید، سپس بازی را ترک میکنید و بعداً برمیگردید یا 95 درصد از گیمپلی خود را اضافه میکنید.
یکی از معدود بازی های سیم کارتی که شما را مجبور به تماشای تبلیغات یا پرداخت پول نمی کند (حتی در پایان بازی). فقط چند آگهی در ابتدا برای دریافت چاپ آبی. ماموریتها را دنبال کنید، به رویدادها بپیوندید، اتاقها را ارتقا دهید، کارکنان جدید استخدام کنید، تقویتکنندهها را ارتقا دهید/استفاده کنید، الماسهای خود را ذخیره کنید تا قفل 6 اسلات دارو را باز کنید و زمان درمان GP را در اسرع وقت کمتر از 10 ثانیه کنید. دوبار کلیک کنید به صورت رایگان به راحتی یکی از بهترین بازی های سیم کارتی است که تا به حال بازی کرده ام. (توجه: لطفاً رفع انجماد پذیرش و وادار کردن شما به بررسی افراد به صورت دستی، ty)
اگر فضای بیشتری می دادید، برنامه بسیار خوبی بود. من تمام نقشه هایم را برای گسترش یک اتاق دیگر گم کردم و چیز بعدی که نگاه می کنم از من گرفته شده است. من قبلاً نیمی از بیمارانم را کشتهام و آنها را عصبانی کردهام، زیرا یک قرن طول میکشد تا یک اکسپنشن بدست بیاورد و سپس آن را از شما بگیرند. این بازی می تواند صبر شما را محک بزند زیرا اگر شما $$ دارید تا بتوانید چیزهایی را که در آنها نداریم بخرید، تقاضاهای زیادی وجود دارد و گزینه های کمتری برای بهتر شدن آن وجود دارد. بازی بسیار جذابی است اما می تواند از یک پیشرفت استفاده کند. اگر میخواهید وسایل را جابهجا کنید، باید نیمکتها، کارخانهها، ماشینهای فروش خودکار و غیره را بفروشید و دوباره بخرید که باعث از دست دادن سکه میشود. باید یک دکمه ویرایش وجود داشته باشد که بیماران را حذف کند و به شما اجازه دهد آزادانه همه چیز را جابجا کنید، با یک صفحه ذخیره کوچک در کناره، وقتی در حالت ویرایش هستید، و آیتم ها را در حین جابجایی چیزها برای شما نگه می دارد تا زمانی که آماده شوید آنها را قرار دهید این یک پیشرفت بزرگ خواهد بود و آن را کاربر پسندتر می کند. خیلی ناراحت کننده است..
Dream Hospital - Health Care Manager Simulator سیمولیشن uxbu