Post by cofkocycguaran on Feb 28, 2022 18:09:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rogue Land ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rogue Land IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više primogems ▞▞▞
▞▞▞ Rogue Land 2022 version ▞▞▞
Zaista uživam u igrici, ali porast težine je smiješan na razini 28. Gotovo je nemoguće dovršiti ga samo vještinom, tako da ste prilično prisiljeni trošiti novac na nadogradnju da biste dobili bolji dps (ne možete čak ni uzgajati prethodne razine za stavke za podizanje razine u Archero). Jedini drugi način da dobijete stavke je čekanje vremenskih događaja da vam daju stavke koje su vam potrebne, a čak i oni pate od problema s povećanjem težine. Prilično razočaravajuće s obzirom na to koliko sam prije uživao u igri.
Prvo sam ovoj igri dao 4 zvjezdice. Stvarno sam uživao u njoj. Nisam mogao vidjeti kako ste je mogli poboljšati, ali vi ste napravili nove detalje u igri samo malu stvar kao što je vremenske prilike i lijepe snježne padaline. Morao sam promijeniti svoj prva ocjena ova igra je vrhunska...hvala, ova igra je sada glavna stvar u mom telefonu
Mnogo bolje i jednostavnije od archera. Ne izgleda kao da brusite pokušaje gubitka dok ne izjednačite dovoljno ili ne budete imali sreće u izgradnji.
Sjajna igra igrajte je svake večeri posljednja dva tjedna
3D aspekt igre je ono što redefinira igre poput Archera. Novi način pretraživanja bit će: Rogue Land like games!
Rogue Land Aksiyon qwt
Dobra igra za sada mi se sviđa, samo ne 5* s nekim vremenskim kašnjenjem i definitivno nije na mojoj strani veze.
Rogue Land Veiksmas wko
TUŽBA KOJA ČEKA DA SE DOGODI dopustite mi da se objasnim, ja patim od epilepsije uvijek jesam i najvjerojatnije uvijek ću.... NIGDJE u play storeu objašnjenje ove igre niti u procesu učitavanja nakon preuzimanja ne upozorava na pojavu strobospojava koristi se u samoj igri, stoga upozoravam sve koji imaju fotoosjetljive zdravstvene probleme NE IGRAJTE OVU IGRU
Rogue Land Ação fwm
Radi se o usporavanju grafike
Igra se stalno smrzava
Izvrsna igra, ali grafika bi se trebala poboljšati, a heroji moraju imati agresivniji izgled kako bi ispunili san igrača
Kontrole mogu biti malo izbirljive, ali općenito uživam u igri
Vrlo se ponavlja, nekoliko pločica razina i tipovi neprijatelja/šefa. Nadogradnje je teško dobiti, ali ako ste dobri u izbjegavanju neprijatelja, poteškoća je laka, a ne "vrlo teška" kao što je navedeno na svakoj razini. Igra ima bugove posvuda, slomljene pločice, neprijatelje zaglavljene u zidu, zidove kroz koje meci mogu proći, ispadanje iz svijeta i zaglavljivanje je stalna smetnja. To je najviše kao jednodnevna igra
Mehanika igara i animacije su amaterski u najboljem slučaju, podsjećaju me na igre iz 90-ih... kada dođe 2022. ovo je strašno.
Mora se prestati kretati da puca. Samo još jedan Archero klon. Ovdje nema nista za vidjeti. Hej, ne sviđa vam se moja recenzija? Onda napravi dobru igru. Stavite se na moje mjesto, veselite li se igri koju ćete objaviti i da je to igra potezi ili pucaj ne oboje? Ta jedna značajka je najnezgodnija, ograničavajuća i frustrirajuća vrsta igre koja postoji. Potez? Ok ne pucaj. Pucati? Ok ne miči se. Kako to može biti, dovraga? Izgledalo je tako dobro i unaprijed sam se registrirao s punim nadama. Ali sada deinstaliram. super tužan RN 1*
Slično drugim igrama za zaustavljanje pucanja
Uživao sam neko vrijeme. Ništa za prijavu. To je meh, grind unaprijed prijavite se. Bez poklona ili iznenađenja lol. Dobra igra, ali ne može se zamarati grindom.
Ima puno toga za cijeniti: različita oružja i strategije, novi neprijatelji u svakom carstvu i oglasi nisu prisiljeni i imaju korisne, ali ne i kritične učinke kada ih prihvatite. Igrao sam nekoliko dana i stalno se susrećem sa stvarima koje me tjeraju da prilagodim svoju strategiju. Vrijedi u mojoj knjizi!
Nije dobro
na početku je bila jako dobra igra, ali sve razine su iste i počinju biti duge i postaje mi dosadno.
danima tražim kvalitetnu igru za moj novi telefon neko vrijeme do ovoga! Ja sam na razini 1, ali AAA grafika, animacija i sfx! koncept i ideje nisu svježi, iako su slični archerou ili sličnom. također ima previše mučne akcije kamere, smanjite je ili nekako ugladite
Puno oružja i opreme, lijepa količina sposobnosti. Možete ga igrati iznenađujuće dugo bez trošenja pravog novca ili gledanja previše oglasa. Sviđa mi se.
Popravi to tako da mogu pristupiti prokletim postavkama prije tutoriala. Lol zadaci s vremenskim zahtjevima klasična novčana pijavica prazna ljuska igre
Postoji tisuću Archero reskinsa. Ovo je jedan od njih.
UVIJEK SMRZIVANJE, zamrzavanje, zamrzavanje i na kraju zamrzavanje. Deinstalirano.
Vrlo zabavna! I nije previše lako što ga čini zadovoljavajućim pobijediti lvl.
dnevne misije su tako teške i dugotrajne s 💩 nagradama. igra postaje dosadna, borbe u autobusu postaju nenadmašne i isplati se igrati. dobra igra - loš dizajn. molim dodajte spremanje u oblaku da ga mogu deinstalirati.
Energetski sustav.
Postaje pomalo mljeveno, ali i dalje zabavno.
Nije toliko učinkovita za muškarce/dječke... Ova igra je samo za djevojke/dame...
To je cool igra. Ipak dajem 4 zvjezdice jer ima previše oglasa.
Vrlo zarazna... igrao sam je mnogo sati i nije mi dosadio osim u nekim fazama... dodajte opciju spremanja napretka u ovo
Kakva šteta. Ovdje je početak simpatične igre... ali svugdje programer ima svoju ruku. Sigurno im ne ide baš dobro, jer je njihova igra potpuno prožeta mjestima za trošenje novca na malo staro i ništa. Ne bih kupio osim ako nemate novca za spaljivanje.
Stvarno dobar dungeon crawler. Vrlo ugodno i izazovno.
U redu je
Defense Zone 3 HD Стратегии gqf
Užasna klonska igra. Z-os je nered, zlato je beskorisno, a trgovina bez gotovine ne postoji. Automatsko ciljanje je nešto više od nasumičnih, a ponekad i gore. Stvarno treba puno poboljšanja da bude nešto vrijedno vašeg vremena