Post by cofkocycguaran on Feb 28, 2022 18:12:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ LOST in Blue (Global) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LOST in Blue (Global) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами код много пари ▞▞▞
▞▞▞ LOST in Blue (Global) 2022 version ▞▞▞
Страхотна игра, убита от алчни разработчици. Издръжливостта на артикула е толкова ниска, че за да се биете с бос, имате нужда от 6-7 епични оръжия, които всички ще паднат до 0 издръжливост. PayToWin
Започна като страхотна игра, но не ми позволи да свържа акаунта си в Google, следователно не можех да не премиум и при опита си загубих напредъка си.
Страхотна игра за оцеляване Беше забавно и има лесни инструкции за игра.
Обичам тази игра, като че е голяма промяна в играта за мобилни игри, от копаене, до земеделие, до борба със ЗОМБИТА/МУТАНИ, тази игра наистина ви е заинтригувала и не се притеснявайте за наградите, те стават по-добри, колкото повече играете ,но не можеш просто да очакваш нещата да ти бъдат предадени,трябва да смелиш за това скъпа,сега бих дал на тази игра оценка 5 звезди,но,че не можеш да лекуваш по време на битка,това има да тръгнеш, не само е безполезно, но ще свали процентите ти, също и тичането в битка
Ура много хубаво
Спира да играе след 4,5 месеца. Беше под средното изживяване за мен.В началото беше много вълнуващо, но в по-късния етап е просто смилане и никакво забавление. Играта е силно доминирана от P2P играчи. Всички те се държат като побойници и ще убиват играчи за забавление, така че е разочароващо да се впускате в pvp зони. За да останете силни, трябва да продължите да харчите много пари, тъй като има нулева възможност за прилагане на умения. Ако имате огромна сума пари за губене, тази игра е за вас.
Закъснение на играта по време на войната на титаните и сезона на BF. Бъг в atk етапи на шефове.
LOST in Blue (Global) Petualangan qme
Тази игра е най-добрата игра за оцеляване, която съм опитвал. Той е добре балансиран. Няма време за пътуване. Можете да играете нон-стоп. Изработката е добра, лесна е за разбиране. Определено си заслужава времето и парите.
Много ми харесва тази игра. MMORPG, нещо такова. ГРАФИКАТА е страхотна. Линията STORY също беше страхотна. Това е много естествено за истинския SURVIVOR.
Има много подобни игри по отношение на изработването и събирането, но наистина харесвам всички допълнителни детайли в тази игра. Лесен за закачане.
Тази игра е добра. Но тази игра иска много пари. Ето защо повечето играчи не могат да купуват. Дайте ни още неща, това можем да купим с кристал. Като сейф, огнехвъргачка, експлозивен капан. Благодаря
LOST in Blue (Global) ماجراجویی xjp
Супер е теглете без да мислите
Тази игра е истински шедьовър в сравнение с други игри за оцеляване.
Доста забавна игра. Прогресията може да бъде малко бавна. Усеща се, че се повишавате по-бързо, отколкото можете да получите нова екипировка. Също така няколко куестове изглеждат извън ред и ако вече сте направили това, което новият куест иска да направите, трябва да го направите отново. Все още забавна игра.
Staa
LOST in Blue (Global) Sarguzasht ewjo
Връзката е гадна. Връзката винаги прекъсва по време на играта. Напълно гадно
добър за това, което е, не се чувства като грабване на пари и понякога получавате първокласна валута за мисии и постижения. спира напредването на нивото ви, ако не продължите да изпълнявате мисии с сюжети. бих препоръчал, ако харесвате този вид игра, много за правене
LOST in Blue (Global) Dobrodružné ukpe
Добре е. Всеки път, когато се опитам да надстроя нещо, се иска зареждане и VIP абонамент, не ми харесва, че не можем да напредваме по-бързо, ако нямаме VIP АБОНАМЕНТ. Отнема ми много време, за да събирам диамант и да надграждам. Ако искаш да играеш, ти трябват пари.
Харесвам играта досега. Няколко малки грешки тук-там, но нищо не нарушава играта. не се води много чат, което е тъжно, но това е добре. И събитията досега са страхотни, освен че трябва да се харчат много пари за тях. Вие, момчета, също трябва да поставите някои пакети в точките за игра на Google, смятам, че хората биха искали това.
Добра игра, хубава графика, лесна за игра и лесен урок за следване, за да накарате новите играчи да започнат, много хубава алтернатива на сценария "изхвърляне на оцелял в средата на нищото", изисква повече от няколко минути игра на играта всеки, който играете, но ако имате време, това е добра игра. Струва си да потърсите алтернативна игра за оцеляване.
Space Invasion: Alien Shooter War እንቅስቃሴ ያለባቸው ayds
Точно както казаха....с наръчник, който ви казва какво да правите...завършвате мисии тогава, защото правите това, което ви казват...не можете да завършите необходимата мисия, без да похарчите $5...жалко... беше готина игра
От хардкор компютърен геймър през 90-те и преди няколко години. Вече бях по-мобилен за удобство. Един от любимите ми в списъка ми за мобилни устройства.
Връх
Разработчиците ще изтрият лошите отзиви. 👎 Тази игра има много платени стени. Дори не мога да завърша някои неща, без да харчиш пари. Няма смисъл дори да играете. Вместо това играйте Last day on Earth.
5☆
Вие, момчета, трябва да се харесате и моля, опитайте да направите тази игра да изглежда по-реална, графиката изобщо не изглежда добре, а също и да поправите повече грешки, тя наистина виси на телефона ми, просто направете графиката да изглежда добре. Благодаря ти
Никога не съм играл игра, която е толкова насочена към покупка и за играчите с толкова евтини награди за събития.
Готино
Страхотно е и графиката е на ниво. Горещо препоръчвам тази игра да я опитате!!!
Фантастична игра, винаги нещо за правене и също много интересна, но загубих предмети, за които съм похарчил пари, в играта поради грешка там и никой не я разреши по това време и все още до ден днешен от обслужването на клиенти